ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

blokk címe

blokk tartalma

Online tudatosság kurzusok

Az online kurzusok csodálatos, mély önismeretet eredményező folyamatok, ahol a felszín mögött megláthatod nemcsak a Téged eddig akadályozó tényezőket, hanem a valódi önmagadat is.

A több napon, vagy héten át tartó tartó kurzusok során minden nap kapsz inspiráló tartalmakat, értékes, felemelő írásokat és rengeteg hasznos videót.

A kurzusok számos Téged segítő gyakorlatot és relaxációt is tartalmaznak.

További 21 napos lehetőség magába foglal egy 1,5 órás személyre szabott életvezetési tanácsadást is, bármely Téged érintő témában, illetve több ajándékot, melyek a lélek mellett a testi feltöltődést is szolgálják. 

Folyamatos támogatás, kérdésekre válasz és életed minden területén a teljesség, és a jelen pillanat megélését segítő utazás mindez, melyet szeretettel ajánlok, ha szeretnéd tartósan magas frekvencián élni mindennapjaid, és soha el nem múló mély, benső stabilitást tapasztalni.

A rövidebb, azaz általában 3-5 napos, vagy 1 hetes kurzusok általában életed egy adott területére fókuszálnak jobban, de azokon is megértheted eddigi működésed és képessé válhatsz megélni valódi Önmagad.

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook