blokk címe

blokk tartalma

Talpreflexmasszázs, talpreflexológia

A reflexológia a legrégebbi kezelési módok egyike.

Az ősi kínai gyógyászat már ötezer évvel ezelőtt felismerte, hogy a talp bizonyos területei összeköttetésben állnak az egyes belső szervekkel.

A talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta. Ezért a talpmasszázs amellett, hogy frissít, ellazít, alkalmas arra, hogy általa a szervezet egészét kezeljük.

Testünk minden szerve kivetül talpunkra, így ha ezen reflexterületekre célzottan hatunk beindul a szervezet saját öngyógyító folyamata. Serkenti a vér-és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását és erősíti az immunrendszert. Kiegyensúlyozó hatást gyakorol az enzim és hormonháztartásra, nyugtatja az idegrendszert, valamint fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és keringést befolyásoló, méregtelenítő hatása mellett harmonizálja testünket és lelkünket egyaránt.

A talpreflexológia segít fenntartani az egészség állapotát, megelőzni a betegségek kialakulását valamint orvosi kezelések kiegészítéseként számos betegség esetén nyújt alternatív, természetes megoldást.

Kellemes nyugtató zene, illóolajok, gyertya segíti a teljesebb ellazulást.

Szeretettel várom mindazokat, akik úgy érzik segítséget nyújthatok gyógyulásukhoz ezzel a csodálatos, több ezer éves módszerrel. Kezeléseim életvezetési tanácsadással egybekötöttek.

( Életvezetési tanácsadás: A kezelés holisztikus, megnézzük milyen gyógymódok, milyen életmód, milyen ételek stb. segíthetnek még a gyógyulásban, illetve milyen lelki okok lehetnek a tünet mélyén, mivel segíthetjük szelíden a testünket, lelkünket. )

 

 Árak: 

  • 4 900 Ft / 50-60 perc (talpmasszázs életvezetési tanácsadással egybekötve)

 

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com