blokk címe

blokk tartalma

Stresszoldó relaxáció, meditáció

Rohanó világunkban nagyon kevés idő jut arra, hogy igazán magunkkal törődjünk, kikapcsolódjunk. Pedig nagyon fontos, hogy rendszeresen szakítsunk időt a feltöltődésre. Persze egy egy kellemes utazás, hobby, tevékenység nagyon sokat jelent testi-lelki egészségünk szempontjából azonban a relaxáció, meditáció szerepe óriási a hosszantartó, mély nyugalom elérésében. Amikor meditálunk kapcsolatba kerülünk saját, mindenre képes belső erőforrásunkkal, ami leírhatatlan biztonság, béke, szeretet érzésében nyilvánul meg, s amely minél többször gyakorolunk, annál inkább tartóssá válik bennünk. A világi örömök ugyan jól eső érzésekkel gazdagíthatnak minket,de a Valódi Önmagunkkal való kapcsolat újra felfedezése semmihez nem fogható, csodálatos pillanatokkal képes megajándékozni, s betölti azt az űrt, amelyet semmi és senki más nem képes.

Ha csak megállunk olykor egy kicsit és tudatosítjuk a jelen pillanatot, csak létezünk és érzékelünk, megfigyelünk, mindez elég egy magasabb tudatállapot eléréséhez és Isteni énünk megtapasztalásához.

Egyéni is csoportos relaxációra is van lehetőség.

A relaxációt ráhangoló beszeélgetéssel kezdjük és "életviteli tippekkel" zárjuk, hogy a hétköznapok is egyre harmónikusabbá válhassanak.

 

Árak:

  • Egyéni: 3 000 Ft / 40 perc
  • Csoportos: 1 500 Ft / fő / 60 perc

Online is elérhető!

Kérlek érdeklődj emailben: ojtozi.adrienn@gmail.com.
Vagy küldj üzenetet ide kattintva.

 

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com