blokk címe

blokk tartalma

Bízz magadban! - 1 hetes online kurzus a tudatosság jegyében
2020. július 1. - július 8.
Bővebben

Talán semmi sem fontosabb ezen a világon, mint bízni Önmagunkban, felismerni a bennünk rejlő végtelen erőt, értékeket és engedni megnyilvánulni valódi, szeretetteli lényünket könnyedén, hogy mindezzel a legnagyobb hozzájárulássá válhassunk nemcsak magunk, hanem mások életéhez is!

Mindannyian szeretetre és elfogadásra vágyunk, de ha megtapasztaljuk, hogy mindennek forrása szívünkben lakozik, többé nem függünk másoktól és nyitottá válunk az élet csodájának befogadására is.

Minden ember egyedi valamiben és ennek felfedezése, szabadon megélése, -tudása egyben a végtelen lényünknek- a harmonikus, örömteli létezés kulcsa is egyben.

Hogyan éld meg végre szabadon Önmagad, hogyan tapasztald meg az összhang, béke semmihez sem fogható állapotát, miközben kiteljesedsz ebben a világban?

Hogyan tudj visszatérni mindebbe a nyugalomba akkor is ha kibillentél és mit tegyél a negatív érzelmekkel?

Hogyan emelkedj túl a félelmeken és Légy hű Önmagadhoz, bízva megérzéseidben, saját benső hangodban, mely tévedhetetlenül mindig segít?

Mindezekről szó lesz ezen a csodás, felemelő kurzuson!

Ha Te is érzed, hogy maga az Élet sokkal több, mint, amit látunk, túlmutat eddigi tapasztalatainkon, és egy mélyebb szinten felfedezhető lényünk csodája, ha Te is szeretnéd megtapasztalni mindezt tartósan, akkor Neked szól ez a kurzus!

Mire számíthatsz, ha jelentkezel?

- 1 héten keresztül minden nap inspiráló üzenettel, vagy videóval kezdheted a napot!
- Előre felvett, izgalmas témákban 3 videót készítek Neked, melyek segítenek megérteni világunk működését és hozzásegítenek a harmónia megéléséhez
- A kurzusban benne van egy egyéni online segítő beszélgetés (legalább 60 perces), életvezetési tanácsadás, amit igénybe vehetsz a kurzus ideje alatt, vagy egy hónapig még utána.
- Kérdezhetsz bármikor levélben, vagy telefonon az egy hét alatt.
- Minden nap könnyed gyakorlatok is segítenek abban, hogy a fókuszod valóban azon legyen ,amit szeretnél az életedbe behívni és melyek által megélheted a jelenlét csodáját, harmóniáját könnyebben látva ezután, hogy is mi az, amit örömmel szeretnél megvalósítani életedben, mi legyen e a következő lépés, ha esetleg bármiben elakadtál, vagy eddig megerősítésre volt szükséged.
- A kurzus segíti a valódi benső stabilitás megélését és a benned élő végtelen szeretetforrással való összekapcsolódást.

Várlak szeretettel, ha megérintett a program!

A kurzus díja kedvezményesen: 15.000.-Ft.

+AJÁNDÉK! ?? - 1 alkalom tudatos élet webináriumon való részvétel!

Jelentkezés: ojtozi.adrienn@gmail.com

Minden további részletet e-mailben elküldök.


Bizalom, benső erő, kétségnélküliség - Tudatos Élet Webinárium
2020. július 3. 18:00 - 19:45
Részvételi hozzájárulás: 2 000 Ft
Bővebben

Akár egy ideje a tudatosság útján jársz, akár csak most kezded igazán, a bizalom témaköre gyakran előtérbe kerülhet, mert még ha tudod is jól érezni magad bizonyos helyzetekben, ha át is látod már sokkal jobban életed és saját működésed, (ami sokat segít a hétköznapokban) adódhat olyan helyzet, ami váratlanul érint, és amikor rendkívül fontos, hogy mind az Önmagadba, mind a másik emberbe és magába az Életbe vetett hited erős legyen.

Amikor nem kételkedsz már Önmagadban, ha valamire nem tudod azonnal a megoldást, amikor mersz újra bízni, szeretni, megmutatni magad akkor is, ha korábban ez nehezebben ment, (vagy csalódtál) amikor kétség nélkül hiszed, hogy a mindent - és így Téged is - átható erő ott van és minden pillanatban segít, akkor mered megélni iagzán azt Aki vagy, öszekapcsolódva benső, végtelen szeretet és erőforrásoddal. Ekkor az élet már nem az állandó küzdés, vagy félelem alapú döntésekről és annak következményeiről szól, hanem a valóban felhőtlen felszabadultságról, örömről és a kihívások többé nem rossz élményeket hoznak, hanem csodálatos új megéléséket, a kibontakozás valódi lehetőségét adják mindenki legnagyobb javára. ? Várlak szeretettel ezen a mély kérdéseket érintő, de mély megéléseket és rálátásokat is adó alkalmon Téged is elfogadó környezetben, ahol ugyan online találkozunk, de élőben, és chat ablakban kérdéseket is tehetsz fel.

Neked szól ez a webinárium, ha : - Szeretnél önmagadban jobban bízni, hű lenni saját benső lényedhez. - Szeretnél jobban bízni az emberekben és egy olyan párkapcsolatot is megtapasztalni, ami valóban szeretetteli, és ahol az egymás megbecsülése, a szerelem és bizalom megélése nem kérdés többé. - Ha már sokkal mélyebb megértésed van a világról és önmagadról, mégis hirtelen változáskor, vagy ha nem úgy alakulnak a körülmények, ahogyan szeretnéd megrendül a hited. - Ha erőtlennek, motiválatlannak érzed magad bizonyos helyzetekben és szeretnél újra tartósan kapcsolódni benső erőforrásaidhoz, szeretnéd a lelkesedést, örömöt tapasztalni célodhoz vezető utadon. - Ha szeretnéd úgy igazán és még többször megélni a jelenlét csodájét, a benső lényed nagyszerűségét és összhangban, harmóniában, a benső csendedből megélni mindennapjaid, megerősödve abban a békében, és örömben, amely lelked legmélyén lakozik.

A webiáriumok olyan élő, online inspiráló előadások, ahol bár nem látható, hallható a részvevő, de írásban lehetőség van kérdéseket feltenni, melyekre igyekszem élőben válaszolni. Ha véletlenül erre nem kerülne sor idő hiányában, akkor írásban juttatom el válasz üzenetem. Minden alkalommal segítjük az Önmagunkkal való összhang megélését, a lecsendedést és a különféle egyszerű gyakorlatok, a mélyebb rálátást támogató összefüggések, a példák és a relaxáció mind csodálatos módon járulhatnak hozzá ahhoz, hogy felismerük és megtapasztaljuk eddig mi működtetett bennüket , és átéljük az emögött rejlő végtelen erőt, szeretetet, békét, a jelenlét csodáját, amely mindenen átsegít. ¦ Várlak örömmel szeretteli, elfogadó légkörben!

Jelentkezés után egy egyszerű link segítségével könnyedén csatlakozhatsz az előadáshoz.

A webinárium díja: 2000.-Ft

Jelentkezni az esemény napjának reggeléig előreutalással tudsz, de e-mailben válaszlevélben elküldök számodra minden egyéb információt. ??

E-mail címem: ojtozi.adrienn@gmail.com, vagy ojtoziadrienn.audrey@gmail.com

Ha több alkalmon szeretnél részt venni (mivel általában 2 hetente vannak ezek az élő online előadások), akkor lehetőség van több alkalmat egyszerre kifizetve kedvezményesen csatlakozni azokhoz (3 alkalom 5000Ft, 4 alkalom 6500Ft.)

Fontos, hogy a webináriumok visszanézhetőek később is, illetve régebbi felvételeket is megvásárolhatsz 50% kedvezménnyel.


Lélekemelő, motivációs est relaxációval - A félelmeken túl
2020. július 10. 18:00 - 19:45 KÁKA Ház Egészségfejlesztő Központ, Debrecen Piac u. 71. 2/6. 10-es kapucsengő
Nyers édesség-kóstolóval
Részvételi hozzájárulás: 2 500 Ft
Bővebben

Nagy örömmel írom, hogy hosszú idő után újra élő est lesz a KÁKA házban, melyre szeretettel várlak, ha szeretnél töldődni, inspirálódni, felismerésekre szert tenni könnyedén és megélni a jelen pillanat csodáját, melyhez mind a relaxáció, mind egyéb gyakorlatok is hozzájárulnak.

Hogyan emelkedjünk felül negatív érzelmeinken, hogyan legyünk képesek a félelem helyett a szeretetre hangolódni és bátran választani a számunkra legcsodálatosabb megéléseket?

Hogyan érezzük az elmúlt időszak nehézségei ellenére mégis a szabadságot, a szeretet áramlását és engedjük be életünkbe az örömöt még teljesebben?

Vajon mi kellene ahhoz, hogy tisztán, a létbe vetett bizalommal képesek legyünk minden pillanatban felismerni mi a számunkra a legjobb választás döntéshelyzetekben és hogy ne a félelem alakítsa jövőnket?

Vajon milyen érzés összhangban Önmagunkkal megélni mindennapjainkat, és a félelmeken túl, a legnagyobb szeretetben, kapcsolódni a lényünk legmélyén rejlő végtelen erővel, békével körülményektől függetlenül?

Ilyen és hasonló kérésekről lesz szó ezen az igazán feltöltő esten, ahol szeretettel vendégül látlak egy finom és tápláló nyers desszertre is, és egy frissítő italra

Gyere Te is a csodaszép Káka házba, ha megérintett a program és vidd magaddal a hétköznapokba is az ottani megéléseid, hiszen mindannyian hatással vagyunk egymásra!

Szeretetteli és elfogadó környezetben itt megnyugododhatsz és az intenzív energiák, értékes információk hatására minden szinten egy magasabb frekvenciára hangolódva tudod folytatni életed!

Részvételi hozzájárulás: 2500.-Ft, mely tartalmazza a lélekhangoló előadást, jelenlét gyakorlatot, sok hasznos információt, melyek által másképp leszel képes rálátni bizonyos helyzetekre, relaxációt, igzán könnyed, segítő gyakolratokat és a felszabadult, vidám hangulatot. No és a meglepetés kóstolót, útravaló idézeteket és egy ajándék sorsolást!

Jelentkezni itt tudsz: ojtozi.adrienn@gmail.com, 06-30-754 2689

Szeretettel:
Ojtozi Adrienn, életvezetési tanácsadó-tréner,
természetgyógyász-reflexológus,
gerincjóga és yin jóga oktató

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com