blokk címe

blokk tartalma

Metamorf energetikai blokkoldó kezelés

A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika, egy energetikai kezelés melynek átélése nagyon mély lelki rétegekig tud visszavinni minket és segít kapcsolatba kerülni, rég elfeledett, elfojtott blokkjainkkal, fájdalmainkkal, hogy azokat képesek legyünk végre oldani, elengedve, megnyitva a kaput a gyógyulás, megkönnyebbülés felé.

Hatással van a szívcsakrára, hogy a rossz tapasztalatok miatt bezárt érzelmek kiáramolhassanak és újra nyitott szívvel, szeretettel élhessünk.

A „metamorf” görög eredetű szó, átalakulást jelent.

A metamorf masszázs során azt a célt tűzzük ki, hogy a jelenlegi lelki-érzelmi állapotunk gyógyuljon, alakuljon át, transzformálódjon lépésről lépésre vissza a teljesség állapota felé.

 A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, a kézen, a fejen és az arcon, a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energiahullám feloldja ezeket a gátakat.

„Mellékhatásként” a pszichoszomatikus tünetek is rendbe tudnak jönni. Kedvezően hat az allergiára, asztmára, pánikbetegségre, depresszióra, vérnyomásproblémákra , autoimmun betegségekre, de a vese, máj, epe, emésztési gondoknál is segítséget nyújthat.
Csont- és fogproblémák, hajhullás, gyakori torok- és fülfájás szűnhet meg a hatására.

Kíméletes, végtelenül gyengéd, de nagyon hatékony módszer. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is.
A kezelés ruhában történik, háton fekvő helyzetben.

Ára:

  • 9 000 Ft / kb. 60 perc

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com