ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

blokk címe

blokk tartalma

Lélekemelő estek, hétvégék, tréningek

Lélekemelő estek

Olyan motiváló, lélekhangoló előadások, ahol a személyes jelenlét, az érdekes, tudatosságot segítő információk mellett a gyakorlatban is megtapasztalhatod a jelen pillanat szépségét, a szeretet áramlását, és felismerheted hogyan működsz a hétköznapokban, hogyan változtasd meg életed úgy, hogy abban a könnyedség, öröm, a figyelem irányítása és önmagad elfogadása természetes legyen.

Útravaló idézetek, aromaterápia, gyertyák és kellemes tea teszi még meghittebbé ezeket a programokat egy szeretetteli, elfogadó környezetben.
 

 

Lélekemelő hétvégék

Lenne kedved egy csodálatos, lélekhangoló hétvégéhez, ahol mind a táj szépsege, klîmája, mind a szeretetteli, elfogadó környezet segítik, hogy a hétköznapi rohanásból kilépve megkönnyebbülhess, megélhesd a valódi nyugalmat, s a jelen pillanat minden varázsát?
Milyen érzés lenne számodra megtapasztalni az Önmagaddal, valódi lényeddel való egységet és innen, végtelen erőforrásoddal összekapcsolódva örömmel átélni az élet szépségét, a színes programok adta felszabadultságot?

Várunk sok szeretettel, tiszta növényi ételekkel, reggeli jógával, éltető turmixokkal, jógával, értékes előadásokkal (mind természetgyógyászati és lélekemelő témákban), relaxációval, jelenlét gyakorlattal és kellemes kirándulással, ha úgy érzed szeretnél hozzánk csatlakozni! :)  
Számíthatsz minden alkalommal meglepetésekre is, és igazi testet lelket harmonizáló programokra, melyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy megéld a benső békét, befogadj olyan Téged támogató energiákat, melyek által a hétköznapokban is megélheted valódi, ragyogó énedet! :)

 

 

Tréningek

A kiscsoportos tréningek során izgalmas gyakorlatok, értékes információk, felemelő megélések és számos példa segíti az önismeret elmélyítését, és ad lehetőséget az elakadások felszámolására, egy-egy terület új, sokkal örömtelibb megtapasztalására.

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Közelgő lélekemelő estek, hétvégék, tréningek

helykitolto kép

Lélekemelő hétvége Bükkszentkereszten - 2024. április 26-28.

helykitolto kép

Lenne kedved egy felemelő és csodálatos környezetben, Magyarország második legmagasabban fekvő gyógyító településén, kristálytiszta levegőn és helyek ölelésében együtt töltődni testileg-lelkileg egyaránt?
Várunk szeretettel egy olyan lélekhangoló, feltöltő hétvégére Bükkszentkereszten, amely nemcsak a benső stabilitás megélésében segít, hanem az elengedést és emelkedést támogató programok által ráhangolódunk mindarra az energiára, amely a legszebb tapasztalások megéléséhez ...

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook