ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

Tevékenységeim

Közelgő programok, események

helykitolto kép

DEBRECEN - Stresszoldó yin-yang jóga és relaxáció lélekútravalókkal, hangfürdővel - 2024. 07. 14. 18:00

helykitolto kép

Sok szeretettel látlak Debrecenben egy barátságos helyen július 14-én vasárnap délután, ha szeretnéd megtapasztalni a yin-yang jóga áldásos hatásait és/vagy részt venni egy olyan relaxációs programon, amely támogat abban, hogy a hétköznapokban is örömtelibb, nyugodtabb életet élhess.
A relaxáció nagy részét egy csodás hangfürdő kíséri majd Vastag Tünde által.

helykitolto kép

Lélekemelő, feltöltő hétvége Balatonfüreden - 2024. 09. 06-08.

helykitolto kép

Lenne kedved egy örömteli, felszabadító, lélekemelő hétvégéhez a gyönyörű Balaton parthoz közel egy barátságos helyen, ahol minden program abban segít, hogy megérezd benső végtelen erőd, hogy megéld a jelenlét szépségét és összhangba kerülj lelkeddel, energiát adva a legszebb érzéseknek és ezáltal jövőnek?

Iratkozz fel hírlevelemre!

Ha szeretnél havonta pár alkalommal hasznos információkat, segítő írásokat kapni tőlem és programjaimról értesülni, akkor iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlapon!
Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Vélemények, ajánlók

„Az access bars kezelést bátran ajánlom mindenkinek, aki már készen áll rá lelkileg. Pont a megfelelő időben kaptam meg ahhoz, hogy forduljon az életem. Sokkal felszabadultabb lettem és energiával teli.”

Andi

„Többször vettem igénybe a metamorf kezelést. Kellemes, pihentető, nyugodt volt, relaxált állapotban voltam. Éreztem melegséget, energiák áramlását. Nagyon jól éreztem magamat. Tudom ajánlani ezt a kezelést. Adrienn nagyon kedves, közvetlen, árad belőle a szeretet és a pozitív energiák.”

Dávid

„Adrienn hatalmas fénnyel van ellátva amit mindenkinek szeretettel átnyújt. Aki ismeri, tudja, hogy szívvel lélekkel éli meg az élet mindennapjait, pillanatait, hatalmas életenergiája és pozitivitása mindenkire jótékony hatással van. Access Bars kezelések kapcsán megtapasztaltam ezt az emberi elmével felfoghatatlan állapotot, mely segít megtalálnunk önmagunkhoz a kulcsot és kioldja a felesleges energiaforrást redukáló gondolatokat. Ajánlanám továbbá a reflexológiás talpmasszázs kezelést is, mely során az ember teljes felvilágosítást kap saját egészségügyi állapotáról és szervei épségéről is. Én emberileg nagyon szeretem Adriennt. Jelenléte boldogságot és felemelő nyugalmat hozott az életembe. Mindenki szeretettel forduljon hozzá, tündöklő kis lénye minden sebet begyógyít.”

Szandi

„Adrienn óráit 2018 január óta látogatom. Szerintem sokunk életére jellemző a rohanás, a stessz, a váratlan és gyorsan megoldandó problémák,-élethelyzetek. Nekem nagyon sokat segítenek a foglalkozások abban, hogy legyőzzem az amúgy is rám jellemző túlpörgést. Mind fizikálisan és mentálisan is tapasztalom a pozitív hatásait. Az órákon megérezhetem azt a fajta nyugalmat és harmóniát, amire sokan vágyunk. Ezt Adrienn jelenléte, kedvessége, odafigyelése remekül segíti és támogatja. Ez a Én másfél órám, amit csoportosan ugyan, mégis önmagammal találkozva megélhetek.”

Edina

„Nagyon sokat köszönhetek Neked és a jógának, a balesetemnek meg kellett történnie ahhoz, hogy találkozzak Veled és jógázni kezdjek,ami minden nehézségen átsegít. Sokkal lazább vagyok,mint voltam,a megfelelés kényszert is lassan elhagyom..:) Remélem,még sokáig fogunk együtt jógázni! :)”

Reni

„Évek óta figyelemmel kísérem Adrienn előadásait, voltam nála különböző kezelésen is. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne jobban lenni saját magával, s a mindennapokat nagyobb belső békével megtanulni élni...”

Zsuzsi

„Mindenkinek szívből ajánlom Adrienn Access Bars kezelését. Kellemes, felszabadító és pihentető élmény volt számomra. Bár nem kötelező végig csendben lenni közben, de én a befelé figyelést, relaxációt választottam, mely során rég elfeledettnek hitt emlékképek kerültek felszínre meglepően élénken és részletesen, érzelmekkel átitatva. Az Adriennből áradó szeretet, életöröm, figyelmesség és pozitív energia hamar „rám ragadt”, így vidáman és feltöltődve folytattam a napot. Kívánom, hogy tapasztaljátok meg Ti is ezt az élményt!”

Zoli

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook