ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

Tevékenységeim

Közelgő programok, események

helykitolto kép

Családi összhang, kommunikáció - Tudatos Élet webinárium - 2020. 12. 04. 18:00

helykitolto kép

Hogyan kommunikálj, cselekedj, ha szeretetteli összhangot szeretnél megtapasztalni családi életedben?
Mi segít, ha azt szeretnéd értsenek meg jobban, és mi kell az igazi, meghitt, örömteli kapcsolódáshoz és annak fenntartásához?

helykitolto kép

Nőként boldogan - 5 napos online Tudatosság Kurzus - 2020. 12. 07. 10:00

helykitolto kép

Hogyan éld meg nőiességed erőlködés nélkül és éld meg az élet szépségét, engedd be a csodákat és tapasztald meg a kiteljesededést?
Akár egyedül élsz, akár párkapcsolatban, a női minőségeket képes vagy áramoltatni életedben és elengedve régi hitrendszereket Önmagadról , vagy a nők szerepéről olyan felszabadultság és boldogság lehet mindennapjaid része, amely felülmúlja eddigi elképzeléseidet. 

helykitolto kép

Engedd be az újat, engedd meg a csodát! - Tudatos Élet webinárium - 2020. 12. 11. 18:00

helykitolto kép

Mit tegyél, ha félsz a változástól, de szeretnéd azt,  vagy ha megijedsz már attól is, hogy valami sokkal szebben alakulhat, mint eddig? Hogyan engedd el a múltat, hogy élhesd a jelent a legnagyobb örömmel, tiszta szívvel?

helykitolto kép

A gyógyító szeretet áramlása, befogadása - Tudatos Élet webinárium - 2020. 12. 18. 18:00

helykitolto kép

Milyen az az igazi szeretet, amely feltétel nélküli? Mit tegyél, ha nem érzed úgy életedben, ahogyan igazán szeretnéd?

Hogyan fogadhatod be még jobban a szeretetet és hogyan válik mindez gyógyítóvá a Te életedben is?

Mi kellene ahhoz, hogy érdemesnek érzed magad mindarra a jóra, amit az élet tartogat számodra?

helykitolto kép

INGYENES, nyílt webinárium! - A szenvedésen túl, az örömteli áramlásban - 2020. 12. 22. 18:00

helykitolto kép

Vajon milyen érzés ellenállás nélkül hagyni, hogy segítsen a végtelen erő és felismerni a lényünk mélyén rejlő csodákat?
Hogyan emelkedj felül múltbeli fájdalmaidon és tapasztald a szeretetteli, boldog életet?

helykitolto kép

Élhetünk-e felszabadultan? - Tudatos Élet webinárium - 2020. 12. 29. 18:00

helykitolto kép

Hogyan éld meg a szabadságot lelkedben bármilyen körülmények között?

helykitolto kép

Hogyan valósítsd meg álmaid? - Tudatos Élet webinárium - 2021. 01. 05. 18:00

helykitolto kép

Új év, új kezdetek! Ha eddig úgy érezted nem teljes az életed, hogyan élheted meg, hogy annak  tapasztald és könnyedén  megvalósíthasd végre vágyaid?

Iratkozz fel hírlevelemre!

Ha szeretnél havonta pár alkalommal hasznos információkat, segítő írásokat kapni tőlem és programjaimról értesülni, akkor iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlapon!
Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Vélemények, ajánlók

„Adrienn hatalmas fénnyel van ellátva amit mindenkinek szeretettel átnyújt. Aki ismeri, tudja, hogy szívvel lélekkel éli meg az élet mindennapjait, pillanatait, hatalmas életenergiája és pozitivitása mindenkire jótékony hatással van. Access Bars kezelések kapcsán megtapasztaltam ezt az emberi elmével felfoghatatlan állapotot, mely segít megtalálnunk önmagunkhoz a kulcsot és kioldja a felesleges energiaforrást redukáló gondolatokat. Ajánlanám továbbá a reflexológiás talpmasszázs kezelést is, mely során az ember teljes felvilágosítást kap saját egészségügyi állapotáról és szervei épségéről is. Én emberileg nagyon szeretem Adriennt. Jelenléte boldogságot és felemelő nyugalmat hozott az életembe. Mindenki szeretettel forduljon hozzá, tündöklő kis lénye minden sebet begyógyít.”

Szandi

„Adrienn óráit 2018 január óta látogatom. Szerintem sokunk életére jellemző a rohanás, a stessz, a váratlan és gyorsan megoldandó problémák,-élethelyzetek. Nekem nagyon sokat segítenek a foglalkozások abban, hogy legyőzzem az amúgy is rám jellemző túlpörgést. Mind fizikálisan és mentálisan is tapasztalom a pozitív hatásait. Az órákon megérezhetem azt a fajta nyugalmat és harmóniát, amire sokan vágyunk. Ezt Adrienn jelenléte, kedvessége, odafigyelése remekül segíti és támogatja. Ez a Én másfél órám, amit csoportosan ugyan, mégis önmagammal találkozva megélhetek.”

Edina

„Nagyon sokat köszönhetek Neked és a jógának, a balesetemnek meg kellett történnie ahhoz, hogy találkozzak Veled és jógázni kezdjek,ami minden nehézségen átsegít. Sokkal lazább vagyok,mint voltam,a megfelelés kényszert is lassan elhagyom..:) Remélem,még sokáig fogunk együtt jógázni! :)”

Reni

„Évek óta figyelemmel kísérem Adrienn előadásait, voltam nála különböző kezelésen is. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne jobban lenni saját magával, s a mindennapokat nagyobb belső békével megtanulni élni...”

Zsuzsi

„Mindenkinek szívből ajánlom Adrienn Access Bars kezelését. Kellemes, felszabadító és pihentető élmény volt számomra. Bár nem kötelező végig csendben lenni közben, de én a befelé figyelést, relaxációt választottam, mely során rég elfeledettnek hitt emlékképek kerültek felszínre meglepően élénken és részletesen, érzelmekkel átitatva. Az Adriennből áradó szeretet, életöröm, figyelmesség és pozitív energia hamar „rám ragadt”, így vidáman és feltöltődve folytattam a napot. Kívánom, hogy tapasztaljátok meg Ti is ezt az élményt!”

Zoli

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook