ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

blokk címe

blokk tartalma

Írásaim

Gondolatok, idézetek


Saját gondolatok

Képzeld el, hogy egy koszos, átláthatatlan ablak előtt állsz, ami rendkívül zavar és nyomaszt.
Aztán egyszer csak rájössz, hogy az ablak mellett találsz tisztító folyadékot és papírt, rongyot is.
Elkezded az egész ablakot nagy lendülettel törölni, de az először csak még koszosabbnak tűnik. Összezavarodsz, de mégis folytatod.. és amint egyre több folyadékot és egyre több papírt használsz el, annál tisztábbá válik az üveg..
Míg végül az egész ablak ragyog, csillogó tiszta lesz és Te meglátsz az ablakon keresztül egy csodálatos kertet, tele virágokkal, madarakkal, élettel, napsütéssel, pillangókkal egyéb kedves kis állatokkal, szép növényekkel, kerti tóval. Békés, gyönyörű színekben tündöklő táj tárul eléd, melyet hatalmas, szép nagy zöld fák vesznek körbe.
Hirtelen megérted, hogy erre vágytál mindig..hogy ezt lásd.. és rájössz menet közben , hogy nemcsak láthatod, de érezheted is az illatokat, kinyithatod az ablakot, sőt az ablakon kereszül egy létra segítségével ki is mászhatsz, megpihenve ebben a csodálatos kertben. :)

Épp ilyen az életed is, ahogy a tudatosság útján jársz.. Érzed, hogy valami hiányzik, hogy valamit még nem láttál meg, valamit, ami mindennek a lényege, forrása és minden, amit valaha kerestél pedig ott rejlik...
Állsz a koszos ablak előtt, ami az elme millió gondolata és érzések kavalkádja, hitrendszerek, melyek nem engedik a valóságot felismerni a maga teljességében..
És egyszer csak vágysz arra, hogy megismerd Önmagad úgy igazán, de olyan nagy hévvel indusz, olyan sok új tudást fedezel fel, hogy mindez összezavar, hiszen rájössz, hogy mindaz, amit eddig hittél nem valóságos, az csak egy gondolat...
De ha nem ijedsz,meg, azaz ha megengeded, hogy akár az út során, ahogy egyre több mindent felismersz néha negatív érzések is jelen legyenek, de azokat tudatosítva most már hálát adsz mindazért, hogy képes vagy észrevenni Őket, és megnézed, hogy tudod a legjobbat kihozni abból a helyzetből ,amiben vagy, és aztán arra kezdesz figyelni mit szeretnél valójában, akkor csodálatos életet teremthetsz magadnak, mindegy, hogy korábban mit éltél át.
Minden bölcsesség benned rejlik a világegyetem részeként létezve, ami maga a teljesség...Ezért Te sem lehetsz más... Minden rendben van Veled! Csodálatos vagy! :)
Vajon segített-e a múltban a sok korlátozó elképzelés? Hová visz, ha továbbra is önmagad bántod, ha a hibákra figyelsz, ha nem bízol, vagy értéktelennek gondolod magad?
Te általad jön létre az ,amit szeretnél is, és csak csakkor, ha mostantól arra figyelsz, amit meg kívánsz tapasztalni, eldöntöd, meghozod a szándékot, hogy semmi sem fontosabb annál, minthogy szeretetben élj, felfedezd az élet szépségét, önmagad ragyogását és ezt mindenki másban is felismerd.

Légy alázatos a benned élő nagyszerűség, mindenség, végtelen erő és intelligencia iránt, hogy élhesd a jelent, a színtiszta örömöt, boldogságot és harmóniát. 

Meglátni virágban a csodát, 
egy cseppben az óceánt,
felhőkben a mindenséget,
emberekben szeretetet, 
jót ,szépet és értékeset, 
Ez vezérel, ebben hiszek. :)   

 

 

Idézetek 

"Nem a szabályok betartatása, hanem a példamutatás a legjobb tanítási mód"

Sri Sathya Sai Baba

 

"Lényed mélyén ott rejlik minden, ami tökéletes, arra várva, hogy keresztüláradjon rajtad, és kiáradjon a világba. Meggyógyít majd minden bánatot, minden fájdalmat és félelmet és veszteséget, mert meggyógyítja az elmét, amely valósnak gondolta e dolgokat, és szenvedett a hozzájuk való hűségtől."        

A csodák tanítása, 41. lecke

 

"Az Univerzum nem a nyelvekből, a szavakból, a mondatokból, vagy a tettekből ért, hanem az érzelmi frekvenciából. Ez az egyetlen közös nyelv, amin keresztül tudatos kapcsolatba léphetsz az Univerzum bölcsességével, erejével, jóságával, bőségével, korlátlanságával."

Abraham-Hicks

 

"Sok szenvedés és boldogtalanság annak a következménye, hogy a fejedben felbukkanó minden gondolatot igaznak vélsz."

Eckhart Tolle

 

"A félelmek csak gondolatok. A gondolatokat pedig el lehet engedni"

Louise L.Hay

 

"Benned rejlik a kincsesház. Önmagadban keresd a választ szíved vágyaira."

Dr. Joseph Murphy

 

További írásaim

helykitolto kép

A gyors stresszkezelésről

Életünk során gyakran kerülünk olyan helyzetbe, ami próbára teszi tűrőképességünket, vagy ami félelmet, feszültséget, dühöt kelthet bennünk. Mindezek az érzések természetesek, hiszen ellentétekkel teli világunkban nem érezhetjük mindig a legjobban magunkat. Kérdés az, hogy mit kezdünk felmerülő negatív érzéseinkkel, mennyire engedünk teret azoknak, és hogyan tudjuk kezelni, átalakítani érzéseinket. Nagyon sok hatásos módszer létezik, amivel elengedhetjük sérelmeinket és meggyógyíthatjuk lelkünket, ...

helykitolto kép

A Hooponopono-ról

A Ho'oponopono ősi hawaii problémamegoldó technika mely azt jelenti: "hibát kijavítani".
A Ho'oponopono az ürességbe visz bennünket, zéróra, így az Inspiráció is megjelenik az életünkben, hogy vezessen bennünket. Így lehetünk a megfelelő időben a megfelelő helyen.
Tudatalattinkban számos olyan program rögzülhet mely nem válik javunkra. A Ho'oponopono megtanít minket mindezek törlésére.
Használhatjuk ezt a technikát saját magunk tisztítására, ha egy másik embertársunkkal vagy helyzettel kapcsolatban negatív ...

helykitolto kép

Sai Baba tanításai

Élt Indiában egy csodálatos spirituális tanító, Bhagavan Sri Sathya Sai Baba, aki 1926. november 23-án született és már gyermekkorában különleges képességekkel rendelkezett. Egész életét Isteniségének megnyilvánulásai jellemzik.
Sathya Sai Baba India egész területén kórházakat, általános, közép és felsõfokú iskolákat alapított, ahol a gyógyítás és oktatás teljesen ingyenes.
Azt is kinyilvánította, hogy nem azért jött, hogy követõket ...

helykitolto kép

A szeretetnyelvekről

Emberi kapcsolataink által szebbé, teljesebbé tehetjük egymás életét.

Családunkkal, barátainkkal, házastársunkkal együtt megélni az élet misztériumát, örömeit felemelő, mégis épp legfontosabb kapcsolataink okozzák a legnagyobb fájdalmat időnként. Hogy miért is? Hiszen mindenki ugyanarra vágyik: hogy szeressék és elfogadják.  Miért nem tudjuk akkor ezt megtapasztalni a mindennapokban?  Egy asszony,aki mindent megtesz párjáért vajon miért nem látja ennek eredményét társán? Miért elégedetlen ...

helykitolto kép

Egyszerű tisztító kúrák

Időnként ajánlatos testünket megtisztítani a felgyülemlett lerakódásoktól, méreganyagoktól. Gondoljunk csak bele, ha környezetünkre nem vigyázunk hogyan néz ki egy idő után? És vajon a testünknek nincs-e ugyanúgy szüksége ápolásra, tisztításra? Képzeljük el, hogy egy kádat teleengedünk tiszta vízzel, melyben aztán alaposan megmosakszunk, azonban a vizet nem engedjük le. Másnap újra fürödni készülünk és mivel kihült a tegnapi vizünk, öntünk rá meleget, hogy kellemes hőmérsékletű legyen. Amikor ...

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Iratkozz fel hírlevelemre!

Ha szeretnél havonta pár alkalommal hasznos információkat, segítő írásokat kapni tőlem és programjaimról értesülni, akkor iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlapon!
Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook