blokk címe

blokk tartalma

Indiai fejmasszázs

Az indiai fejmasszázs alapjai az ayurveda néven ismert tradícionális gyógyító rendszerben rejlenek. A ayurvéda   ("az élet tudománya") átfogó, gyógyító rendszer, valószínüleg a legősibb a Földön, ami egy teljes mértékben holisztikus megközelítést tanít, középpontjában a szellem, a test és a lélek egyensúlyának megvalósítása áll.

Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és a figyelmet, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunkra figyeljünk. Az indiai fejmasszázs szelíden rákényszerít, hogy a fejünkben kavargó gondokat félretéve az "itt és most"-ra összpontosítsunk.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása a megélénkült vér- és nyirokkeringés hatására egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, valamint elősegíti, hogy a méreganyagok minél hamarabb távozzanak a testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését.

Mindezeken túl az indiai fejmasszázs megnyugtat, felfrissít és kiváltja az endorfin (boldogsághormon) termelődését, a marma pontok (energiakapuk) kezelésével pedig biztosítja a megfelelő energiaáramlást, melynek hatására az egész test feltöltődik éltető energiával.

 

Ára:

  • 3 000 Ft / 30 perc 

 

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com