ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

blokk címe

blokk tartalma

Egyéni életviteli tanácsadás / beszélgetés

Az egyéni, személyre szabott konzultációk, életviteli tanácsadások olyan beszélgetések, amelyek szeretetteli elfogadó légörben személyesen, vagy online formában történnek kb. 1,5 órás  időtartamban.

Életünk során számtalanszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor éppen nem látjuk tisztán mi lenne a legideálisabb következő lépés, vagy az is előfordulhat, hogy bár sok mindenünk megvan, mégis a lelkesedés hiányát tapasztaljuk.
Az is lehet, hogy bár egyik életterületünk megítélésünk szerint jól működik, de egy másik, vagy az összes többiben nehézségeket tapasztalunk.

A megoldás kulcsa sokszor sokkal egyszerűbb, mint gondoljuk és egy mélyebb rálátással, megértéssel átlendülhetünk elakadtnak hitt helyzeteinken.

Az általam nyújtott beszélgetés során felismerheted eddigi életed során a Téged korlátozó érzelmeket, melyek szokásos köröket futva megnehezítették mindennapjaidat és képessé válhatsz arra, hogy azokat hátrahagyva új módon éld meg életed, jobban élvezd a pillanatot, megvalósíthasd, amiket igazán szeretnél.
Ehhez fontos a nyitottság, a tudatosság iránti benső vágy, hiszen így tudunk együttműködve sikeresen végighaladni egy olyan folyamaton, ami a könnyed, örömteli, szabad élet lehetőségét nyújtja számodra is.

Éppen ezért fontos, hogy hagyj időt magadnak ezen az úton és amennyiben lehetséges legalább legalább 3-5 alkalommal beszélgessünk, mert így tudjuk a legmélyebb változást elindítani és megerősödni az addigi megértésekben, megélésekben, felismerésekben.

A találkozások között 1-2 hét, maximum 3 hét szünet ajánlott, hogy legyen idő beépíteni az elhangzottakat a gyakorlatba is.  

Természetesen van lehetőség ennél több (7-10) alkalommal is igénybe venni a tanácsadást jelentős kedvezménnyel, ha erre van szükség, de mélyen hiszem hogy nem szükséges nagyon sok éven keresztül konzultációkra járni ahhoz, hogy felismerjük valódi önmagunk és kezünkbe vegyük életünk irányítását.

Abban szeretnélek segíteni, hogy lehetőségeinkhez képest minél hamarabb Te is megtapasztalhasd azt a végtelen erőt, amely valójában benned rejlik, hogy összhangban Önmagaddal élhess egy valóban boldog életet. Mert igenis lehetséges. 

Azonban szuper gyors  megoldások nem igazán hozhatnak tartós eredményt, hiszen időre van szükség, hogy ne csak intellektuálisan megértsük, hanem meg is érezzünk, beépítsünk új gondolatokat, meglátásokat, ezért érdemes időt szánni minden találkozásra. Éppen emiatt nem korlátozom be, hogy csak 1 óra hossza legyen egy tanácsadás, hanem szeretném meghagyni a lehetőségét, hogy addig tartson ameddig szükségét érezzük  az adott alkalommal (általában 1,5-2 óra). Mindemellett csak egy alkalmat éppen a folyamatosság miatt nem preferálok, mert szeretném, hogy valóban tartós pozitív változást élhess meg Te is. (Természetesen van lehetőség csak egy alkalmas beszélgetésre is, bár azt inkább kiegészítésnek ajánlom egy korábbi folyamat után, amikor annak szükségét érzed.)
Megérezni a benső stabilitást, meghallani lelkünk hangját és merni azt az életet választani, amit igazán szeretnél csodálatos és felszabadító. Ezt kívánom számodra is és várlak szeretettel, ha úgy érzed tudok számodra ebben hozzájárulás lenni. :)

 

Miért ajánlom számodra az életviteli tanácsadást, beszélgetést?

 • Mert biztonságban, szeretteli közegben tudlak meghallgatni és rávezető kérdésekkel segíteni abban, hogy felismerd Önmagadban a megoldást.
 • Megérted eddigi viselkedésed okait, felismerheted generációs újra ismétlődő érzéseid és azokon túllépve képessé válhatsz azt az életet megteremteni önmagad számára, amit tiszta szívedből szeretnél.
 • Intenzív jelenléttel teli beszélgetésünk során megélheted a valódi lényeddel való kapcsolódást, megérezve azt a feltétel nélküli szeretetet, amit valójában szíved mélyén horozol és mindig is kerestél.
 • A hétköznapokban gyakorlati tanácsok segítségével folyamatosan képessé válhatsz arra figyelni, annak energiát adni, amit igazán szeretnél, ahelyett, hogy az ellen küzdenél, azt erősítenéd amire nem vágysz.
 • Megértést nyersz az újból ismétlődő helyzetek értelméről, megláthatod az abból való kiutat és felemelheted életed arra a frekvenciára, melyben a jó érzések tapasztalása nem csak átmeneti lesz.
 • Világossabban láthatod életed és könnyebben tudsz majd dönteni bármely helyzetben.
 • A benső béke tapasztalása egyre természetesebbé válik életedben.

 

Árak:

 • 1 alkalmas életviteli tanácsadás/segítő beszélgetés ára: 18 000Ft.  (2024. május 15-ig 30%kedvezménnyel, mely ezen árból kerül levonásra!)
   
 • 3 alkalmas csomag ára: 51 000 Ft.  
 • 5 alkalmas csomag ára: 82 500 Ft.
 • 7 alkalmas csomag ára: 112 000 Ft.
 • 10 alkalmas csomag ára: 155 000Ft.  (11éven belüli felhasználás esetén)


Minden beszélgetés online is elérhető 10% kedvezménnyel!

Budapesti lehetőség: Carina Egészségház 

 

 

Természetgyógyászati tanácsadás 

Nemcsak lelki témákban, hanem természetgyógyászati kérdésekben is fordulhatsz hozzám, ha erre (is) van szükséged.

Mit tartalmaz?
Személyre szabott életviteli tanácsadás, mely során kitérünk a táplálkozásra, mozgásra is és egyéb természetes gyógymódokra.
Ezek az alternatív folyamatok kiegészülhetnek masszázstechnikákkal is.

 Az életviteli tanácsadások kiegészítéseként, az átélt tapasztalások, megértések ismétléséért szeretettel ajánlom a Tudatos Élet webináriumokat is, amelyek során élőben további kérdéseket tehetsz fel.  

 

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Bejelentkezés, egyeztetés

+36 30 754 2689
info@ojtoziadrienn.hu
facebook

Budapesti helyszínek:
Önfejlesztők háza, 1066 Budapest, Zichy Jenő u.32. első emelet, balra

Debreceni helyszínek (havi1-2 alkalommal):
4033, Veres Péter u. 70.
Ametiszt Központ, 4027, Böszörményi út. 68. 1-es lph, Fszt.
KÁKA Egészégház, 4027, Piac utca 71. 2/6 (10-es kapucsengő)

Küldj üzenetet az alábbi űrlapon!

Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook