ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

blokk címe

blokk tartalma

Magamról

Szeretettel köszöntelek!  Honlapom által olyan természetes gyógymódokat, eljárásokat szeretnék megismertetni, amelyek hozzásegítenek a testi-lelki harmónia megteremtéséhez. Itt megtalálod azokat a módszereket, amelyekkel foglalkozom, valamint egyéb hasznos, építő információkat, amik segítenek közelebb kerülni Valódi Önmagadhoz és örömtelibbé tenni a minennapokat.

 

Magamról bővebben

Ami fontos volt, már egészen pici koromtól kezdve (vagy ahogy mondani szokás, amióta az eszemet tudom) az a szeretet, a mindenkiben ott élő jóban való hit, az abban való mély meggyőződés, hogy a világ valami sokkal több, mint amilyennek a legtöbben gondolják, hogy mélyebb értelme van létezésünknek, mint amit tanítanak és, hogy kell lennie valahol egy olyan helynek, ahol mindaz a jó érzés, amit kerestem megtalálható. (Gyermekként még nem tudtam, hogy ez bennünk van.)

Mindig humánus voltam, szerettem segíteni az embereknek és fontos volt hogyan érzik magukat a környezetemben. Ez persze nem vezetett mindig jó irányba, ugyanis erős megfelelési kényszer alakult ki bennem, amit sok év munkája volt  átalakítani magamban.

Belső meggyőződéseim az egészségügy felé vittek, így gimnázium után a Nyíregyházi Egészségügyi Főiskolára jelentkeztem, majd sikeresen el is végeztem a védőnő szakot. Később mégis úgy éreztem, hogy mindez nem elég, hogy más a valódi utam...
Vonzódtam a lélek és a természetes gyógymódok felé is (már gyermekkorom óta), így némi egészségügyben töltött idő után beiratkoztam a Nemzetközi Metafizikai Akadémiára, ahol két évig tanultam, majd végül a soproni egyetemen tettem különbözeti vizsgát és szereztem metafizikai tréner-speciális tanácsadó szakképesítést /életvezetési tanácsadó-tréner/. Ezt követte a természetgyógyászat és azon belül a reflexológia ágazata.
Azóta is gyakran keresnek fel életviteli beszélgetéssel egybekötött talpreflexológiás tanácsadásra.

Mindig úgy éreztem, hogy nem tudom szét választani a testet a lélektől (nem is voltam soha materialista) és a másoknak való segítés igazi értelmét abban láttam, ha megtanulok minden szinten (test, lélek, szellem) segíteni az engem felkeresőknek.

Legjobb tudásom szerint teszek meg mindent annak érdekében, hogy az emberek képesek legyenek önmagukban feléleszteni azt a gyógyító erőt, ami bennük/bennünk van... Amit teszek csupán útmutatás... Mert tudom, hogy mindenki képes arra, hogy megvalósítsa álmait és olyan életet éljen, amilyet valójában szeretne.
A gyógyuláshoz szükséges a nyitottság, a hit... És ha ez megvan, minden lehetséges!
A szervezetünk meg tudja gyógyítani saját magát! Hiszen láthattuk, hogy gyermekként is milyen hamar begyógyultak sebeink. Néha csak egy kicsit kell megtámogatnunk testünket, hogy segítsünk neki (lehetőleg természetes, tiszta anyagokkal, de fontos az orvosi ellátás is szükség esetén) és a lelkünkben újra harmóniát teremteni, mert ekkor automatikusan megtörténik a gyógyulás.
Vannak helyzetek, amikor nehezebbnek tűnik minden, de higgyük el hogy boldogságunk kulcsa bennünk van és megtalálhatjuk.
Ebben tudok segíteni,több, mint 12 éves tapasztalattal, hogy meglásd, ki is vagy valójában, hogy fölfedezt valódi értékeidet és a forrást, amelyből meríthetsz minden erőt, bölcsességet, szeretet és békét, amire szükséged van és hogy felismerd mindehhez bármikor hozzáférhetsz...

 

2017. július 8-án gerincjóga oktatói képesítést szereztem a Mandala Jóga Stúdió által, majd 2018-ban a yin jóga csodájába merültem bele... Örömmel tölt el, hogy immár így yin-yang jógával is ki tudom egészíteni  tevékenységeim körét. 

Az egyéni  életvezetési tanácsadás, önismereti mentorálás, -mely az online csoportos mellett fő tevékenységem- csodálatos módon támogatja Önmagad felfedezését, képességeid kibontakoztatását, az örömteli jelenlétben gazdag élet megtapasztalását.
Ezt segítik továbbá a  tudatosság kurzusok,csoportos tréningek, lélekemelő estek és tudatos élet webináriumok, hétvégi lélekemelő elvonulások is. 

2020-tól már rendszeres online tudatos élet webináriumokat tartok és néhány napos, vagy 3 hetes online kurzusokat, melyek még inkább elmélyítik bensőddel a kapcsolatot és teljesen áthangolnak, felemelnek, stabilizálnak egy  olyan energiszintre, ahol a legszebb érzések természetessé válnak, ahol már örömmel, gátló hiedelmeid nélkül tudod megvalósítani mindazt, amit szívből szeretnél, a legnagyobb hozzájárulássá válva a világ számára. 
Mert boldogan élni nem kiváltság, hanem Te is megélheted és valójában a legfontosabb feladatod..

Bár már tizenévesen foglalkoztatott minden, ami lélekkel, hittel és spiritualitással kapcsolatos, mégis sok év kellett, hogy a gyakorlatba is át tudjam ültetni az olvasottakat, hallottakat.
Számtalan tanfolyam, megtapasztalás ért, jártam Indiában 2009-ben egy Ashramban és születtek rossz döntéseim is, mire eljutottam odáig, hogy régi negatív élményeimet fel tudjam dolgozni és egy új életet tudjak kezdeni.
2012-ben egy súlyos betegségből való felépülés után megéreztem azt a  benső stabilitást, amire mindig is vágytam, amelyhez mindig visszatérhettem. Az azt követő években egyre  többször tudtam ehhez a benső erőhöz kapcsolódni és már tudom, hogy minden pillanatban ezt megtehetem, mert az nem különálló tőlem, és soha nem is volt az.
Azóta úgy érzem révbe értem és összhangban belső lényemmel egészségesen és boldogan élhetek, imádom a hivatásom, amiért végtelenül hálás vagyok.
 

Az út folytatódik, de már teljes hittel a szívemben élem az életem tudva, hogy az, aki valójában vagyunk mélyen túlmutat fizikai testünkön, gondolatankon és érzéseinken... Lényünk valódi természete ragyog és legfőbb vágya, hogy megmutatkozzon, igaz életet ajándékozva önmagunknak és másoknak. :)

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Iratkozz fel hírlevelemre!

Ha szeretnél havonta pár alkalommal hasznos információkat, segítő írásokat kapni tőlem és programjaimról értesülni, akkor iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlapon!
Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook