blokk címe

blokk tartalma

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!

Honlapom által olyan természetes gyógymódokat, eljárásokat szeretnék megismertetni, amelyek hozzásegítenek a testi-lelki harmónia megteremtéséhez.

Itt megtalálod azokat a módszereket, amelyekkel foglalkozom, valamint folyamatosan frissítve egyéb hasznos, építő információkat, amik segítenek közelebb kerülni Valódi Önmagadhoz és minden szinten hozzásegítenek a gyógyuláshoz.

 

Magamról bővebben

Ami fontos volt, már egészen pici koromtól kezdve (vagy ahogy mondani szokás, amióta az eszemet tudom) az a szeretet, a mindenkiben ott élő jóban való hit, az abban való mély meggyőződés, hogy a világ valami sokkal több, mint amilyennek a legtöbben gondolják, hogy mélyebb értelme van létezésünknek, mint amit tanítanak és, hogy kell lennie valahol egy olyan helynek, ahol mindaz a jó érzés, amit kerestem megtalálható. ( Gyermekként még nem tudtam, hogy ez bennünk van)

Mindig humánus voltam, szerettem segíteni az embereknek és fontos volt hogyan érzik magukat a környezetemben. Ez persze nem vezetett mindig jó irányba, ugyanis erős megfelelési kényszer alakult ki bennem, amit sok év munkája volt valamennyire átalakítani magamban.

Belső meggyőződéseim az egészségügy felé vittek, így gimnázium után a Nyíregyházi Egészségügyi Főiskolára jelentkeztem, majd sikeresen el is végeztem a védőnő szakot. Később mégis úgy éreztem, hogy mindez nem elég, hogy más a valódi utam... Vonzódtam a lélek és a természetes gyógymódok felé is (már gyermekkorom óta), így némi egészségügyben töltött idő után beiratkoztam a Nemzetközi Metafizikai Akadémiára, ahol két évig tanultam, majd végül a soproni egyetemen tettem különbözeti vizsgát és szereztem metafizikai tréner-speciális tanácsadó szakképesítést /életvezetési tanácsadó-terapeuta/. Ezt követte a természetgyógyászat és azon belül a reflexológia ágazata. 

Mindig úgy éreztem, hogy nem tudom szét választani a testet a lélektől (nem is voltam soha materialista) és a másoknak való segítés igazi értelmét abban láttam, ha megtanulok minden szinten (test, lélek, szellem) segíteni az engem felkeresőknek.

Legjobb tudásom szerint teszek meg mindent annak érdekében, hogy az emberek képesek legyenek önmagukban feléleszteni azt a gyógyító erőt, ami bennük/bennünk van... Amit teszek csupán útmutatás... Mert tudom, hogy mindenki képes arra, hogy megvalósítsa álmait és olyan életet éljen, amilyet valójában szeretne. A gyógyuláshoz szükséges a nyitottság, a hit... És ha ez megvan, minden lehetséges! A szervezetünk meg tudja gyógyítani saját magát! Hiszen láthattuk, hogy gyermekként is milyen hamar begyógyultak sebeink. Néha csak egy kicsit kell megtámogatnunk testünket, hogy segítsünk neki (lehetőleg természetes, tiszta anyagokkal, de fontos az orvosi ellátás is szükség esetén) és a lelkünkben újra harmóniát teremteni, mert ekkor automatikusan megtörténik a gyógyulás. Vannak helyzetek, amikor nehezebbnek tűnik minden, de higgyük el hogy boldogságunk kulcsa bennünk van és megtalálhatjuk. Ebben tudok segíteni, hogy meglásd, ki is vagy valójában, hogy fölfedezt valódi értékeidet és a forrást amelyből meríthetsz minden erőt, bölcsességet, szeretet és békét, amire szükséged van és hogy felismerd mindehhez bármikor hozzáférhetsz...

Az utóbbi években különféle masszázsokkal bővítettem tudásom, hogy még több területen tudjak segítséget nyújtani. Dolgoztam  egy ideig szállodaiparban is, de 2015. januárjától főként a természetes gyógymódokkal foglalkozom.

2017. július 8-án gerincjóga oktatói képesítést szereztem a Mandala Jóga Stúdió által, majd 2018-ban a yin jóga csodájába merültem bele... Örömmel tölt el, hogy immár így yin-yang jógával is ki tudom egészíteni segítő tevékenységeim körét. 

Bár már tizenévesen foglalkoztatott minden, ami lélekkel, hittel és spiritualitással kapcsolatos, mégis sok év kellett, hogy a gyakorlatba is át tudjam ültetni az olvasottakat, hallottakat. Számtalan tanfolyam, megtapasztalás ért, jártam Indiában egy Ashramban és születtek rossz döntéseim is, mire eljutottam odáig, hogy régi negatív élményeimet fel tudjam dolgozni és egy új életet tudjak kezdeni. Néhány éve úgy érzem révbe értem és összhangban belső lényemmel egészségesen és boldogan élhetek, amiért végtelenül hálás vagyok.

Az út folytatódik, de már teljes hittel a szívemben élem az életem tudva, hogy az, aki valójában vagyunk mélyen túlmutat fizikai testünkön, gondolatankon és érzéseinken... Lényünk valódi természete ragyog és legfőbb vágya, hogy megmutatkozzon, igaz életet ajándékozva önmagunknak és másoknak. :)
 


 

„Adrienn egy hatalmas fénnyel van ellátva amit mindenkinek előszeretettel ányújt. Aki ismeri, tudja, hogy szívvel lélekkel éli meg az élet minden napjait, pillanatait, hatalmas életenergiája és pozitivitása mindenkire jótékony hatással van. Access Bars kezelések kapcsán megtapasztaltam ezt az emberi elmével felfoghatatlan állapotot, mely segít megtalálnunk önmagunkhoz a kulcsot és kioldja a felesleges energiaforrást redukáló gondolatokat. Ajánlanám továbbá a reflexológiás talpmasszázs kezelést is, mely során az ember teljes felvilágosítást kap saját egészségügyi állapotáról és szervei épségéről is. Én emberileg nagyon szeretem Adriennt. Jelenléte boldogságot és felemelő nyugalmat hozott az életembe. Mindenki szeretettel forduljon hozzá, tündöklő kis lénye minden sebet begyógyít. ”

Szandi

„Adrienn óráit 2018 január óta látogatom. Szerintem sokunk életére jellemző a rohanás, a stessz, a váratlan és gyorsan megoldandó problémák,-élethelyzetek. Nekem nagyon sokat segítenek a foglalkozások abban, hogy legyőzzem az amúgy is rám jellemző túlpörgést. Mind fizikálisan és mentálisan is tapasztalom a pozitív hatásait.
Az órákon megérezhetem azt a fajta nyugalmat és harmóniát, amire sokan vágyunk. Ezt Adrienn jelenléte, kedvessége, odafigyelése remekül segíti és támogatja.
Ez a Én másfél órám, amit csoportosan ugyan, mégis önmagammal találkozva megélhetek.”

Edina

„Nagyon sokat köszönhetek Neked és a jógának,a balesetemnek meg kellett történnie ahhoz,hogy találkozzak Veled és jógázni kezdjek,ami minden nehézségen átsegít.
Sokkal lazább vagyok,mint voltam,a megfelelés kényszert is lassan elhagyom..:) Remélem,még sokáig fogunk együtt jógázni! :) ”

Reni

„Mindenkinek szívből ajánlom Adrienn Access Bars kezelését. Kellemes, felszabadító és pihentető élmény volt számomra. Bár nem kötelező végig csendben lenni közben, de én a befelé figyelést, relaxációt választottam, mely során rég elfeledettnek hitt emlékképek kerültek felszínre meglepően élénken és részletesen, érzelmekkel átitatva.
Az Adriennből áradó szeretet, életöröm, figyelmesség és pozitív energia hamar „rám ragadt”, így vidáman és feltöltődve folytattam a napot. Kívánom, hogy tapasztaljátok meg Ti is ezt az élményt!”

Zoli

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com