blokk címe

blokk tartalma

Belső utazás

Ez a rendkívül hatásos módszer Brandon Bays nevéhez fűződik, aki belső utazás révén érte el, hogy méhének kosárlabda nagyságú daganata hat és fél hét alatt visszafejlődjön.

Olyan mentális technikáról van szó, ami nagyon gyorsan hat és óriási mértékű érzelmi és testi gyógyulás érhető el általa.

Sokszor egy mélyen megbúvó régi, akár gyermekkori fájdalom, sérelem okoz hosszú évek alatt súlyos elváltozásokat testünkben. Sejtjeink képesek megújúlni ( pl. bőrünk sejtjei 3 hét alatt, míg szemünk sejtjei 2 nap alatt kicserélődnek!). A kérdés az, hogy akkor miért nem gyógyulunk meg olyan hamar?

Látszólag életünk a jelenben már rendeződött, de sejtjeinkben mélyen elraktározódhatnak negatív érzéseink, amit azok tovább örökítenek. Ezért nagyon fontos, hogy mindezeket feloldjuk.

Érzelmi utazás által haladunk befelé kellemetlen érzéseinken át, amelyek, mint a hagymahéj rétegei elfedik igaz Önvalónkat. Ám végül képesek leszünk megtapasztalni forrásunkat, az igazi béke ,szeretet érzését. Ebből az állapotból bölcs énünk segítségével átlátva a mélyebb összefüggéseket és okokat, kimondatva velünk elfojtott gondolatainkat, fájdalmainkat képesek leszünk a megbocsátásra és negatív érzéseink áthangolására.

Az utazás végén jövőbeli imaginációval megerősítjük pozitív érzéseinket, így magasabb énünk üzeneteit képesek leszünk meghallani.

Számos érzelmi probléma feloldásában segítséget nyújt az érzelmi utazás, testi utazás által pedig egy egy konkrét szervi tünetre tudunk jótékonyan hatni és ezáltal természetesen a lélekre is.

Az utazás folyamata összetett. Ráhangoló beszélgetéssel együtt 2,5 - 3 órán át is eltarthat.

 

Árak:

  • Érzelmi utazás: első alkalom 15 000 Ft, későbbi alkalmak 12 000 Ft
  • Testi utazás: 10 000 Ft / alkalom (mely érzelmi utazás után ajánlott egy másik alkalommal testi tünet  fennállása esetén).
  • Gyermek utazás: 7 000 Ft / alkalom

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com