blokk címe

blokk tartalma

Access bars

Az Access Consciousness® eszköze a „BAR-ok futtatása.” BAR-oknak nevezzük azokat az energia sávokat, pontokat, amelyek hosszában és körkörösen helyezkednek el a fejen. 

A 32 pont gyengéd megérintésével el tudod engedni mindazokat a régi energiákat, korlátozó gondolatokat, ítéleteket, fix nézőpontokat, hiedelmeket, amelyeket eddigi létezésed során elraktároztál, s ami gátolja, hogy képes legyél el- és befogadni és valami nagyszerűbbet, hatalmasabbat teremteni, mint amit eddig lehetségesnek gondoltál.

Szeretnéd megteremteni a lehetőségét, hogy elengedj mindent, ami már nem tápláló az életedben? 

Szeretnél Te is a tudatosság rejtett operátorává válni és folyamatosan nagyobb lehetőségeket teremteni a világban? 

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, pl.: az egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat.

A BAR-ok futtatása egy végtelenül gyengéd folyamat, ahol erőfeszítés nélkül engedhetjük el az akadályozó tényezőket életünk területeiről, ha készen állunk a változásra. 
A Bar pontok érintésével, a Barok futtatásával, az agyban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak. 
Az agyhullámok lelassulnak kezelés közben, így hozzáférhetővé válnak és kitisztulnak az itt tárolt ítéletek, fix nézőpontok, gondolatok, érzelmek.

Mi lenne ha nyitottá válnál az élet szépségeire, lehetőségeire, ajándékaira?

Hát nem lenne nagyszerű  könnyedén, örömmel elengedni gátló hiedelmeid és végtelen lényként azt az életet élni amire mindig is vágytál?  :) 

 

Ára:

  • 12 000 Ft / alkalom  (kb. 1,5 óra kezelés beszélgetéssel)

blokk címe

blokk tartalma

+36 30 754 2689

ojtozi.adrienn@gmail.com